Curatati mintea si ranile cu ajutorul tricotajului

Andrelele de tricotat creaza relaxare.

Clic moale si clack ca am cusatura o eșarfă de mine cântă în starea de calm. Dacă ar fi fost de yoga, ar fi cainele orientată în jos, se întind revitalizarea a spus pentru a ajuta la calma creierul, inima se odihnească și energiza organismul.
“Noi incercam sa facem atât de multe lucruri diferite în același timp, toată lumea este întotdeauna multitasking”, spune Karen Roark, proprietarul de Arte și meșteșuguri urbane din Kansas City.
“Pentru a sta și tricot este calmant. Mișcare repetitivă este liniștitor, e plină de satisfacții pentru a realiza ceva si relaxeaza-te. ”
Uneori sunt atât de ocupat rulează în jurul valorii de la ritmul de termen toată lumea lui, ma subliniaza. În zilele de genul asta, mă duc acasă, scoateți ace mele și a stabilit ritmul meu. Așa cum am tricot fiecare rând, ritmul poarta grijile mele departe în cântecul său.
Uneori e un cântec fericit, ca atunci când am tricotat și amintea despre vremurile bune. Alteori, e furios. Într-un acces de frustrare, am tricotate o dată o eșarfă întreg în trei ore. De momentul în care a fost complet, furia a dispărut. Tot ce am putut face a fost zambetul la lung, carbune-gri eșarfă.
Ori de câte ori am ridica ace cred ca de sora mea mai mare, Mitzi. Ea ma învățat cum să tricot acum doi ani, și într-un mod care contribuie la confortul tricotat mi-o dă. Mă face să mă simt ca și cum, chiar dacă ea este în Carolina de Nord, suntem legat.
“Este te duce înapoi la valoarea de prietenie am ajuns departe de ca femei, ca atunci când femeile utilizate pentru a obține împreună pentru matlasare și conserve”, spune sora mea de tricotat. “Femeile sunt atât de competitive și prins până acum că le-am ajuns departe de asta surorilor. Tricotat ajută să le aducă împreună și a le reaminti de importanța acestor obligațiuni. ”
Prietenul meu spune Ajia de tricotat este mintea-compensare.
“În primul rând am concentra pe obtinerea chiar copci, și o dată am să plec uit de orice altceva care a fost în mintea mea.”
Tabbetha McCale învățat să tricot ca un copil si le-a transformat într-o carieră – ea are un spectacol trunchi vineri la Tomboy.
“Nu este ceva foarte satisfacator despre a face ceva cu mâinile tale”, spune Tabbetha, 38. “Nu e ceva despre întindere și să dea din tesatura care e foarte plăcut.”
Fire se întinde și trage în creații frumoase, făcându-l merită. Dar ceva special este în da și a lua.
Eu dau stresul meu cu ace, și în câteva minute am lasandu-l sa merg in ritmul clic moale și clack.

Comments are closed.