Modele de tricotat inedite

Odata cu trecerea anilor tehnologia a evoluat si acelasi s-a intamplat cu arta tricotajului.

Prin intermediul ghidului practic “Sa tricotam impreuna” reinviem un hobby si ii dam un nou suflu parcurgand prin fiecare model creeat ani si generatii.

Cartea se adreseaza atat incepatorilor cat si persoanelor ce cunosc in detaliu aceasta arta pentru ca in carte sunt reliefati primi pasi ai tricotajului dar, si cele mai complicate si sofisticate modele de tricotat.

Utilitatea cartii se descopera odata cu fiecare vestimentatie creata pentru ca imbina culori, anotimpuri, intr-o alta ordine de idei o gama larga de creatii adresate tuturor varstelor.

Cu ajutorul andrelelor putem creea obiete ieftine si originale, caci fantezia si imaginatia nu au bariere cu privire la combinatia modelelor si a firelor. Desi este unul din cele mai vechi hobby-uri originalitatea creatiilor vestimentare ne plaseaza intr-o lume moderna iar, varietatea culorilor ne face sa intinerim cu fiecare model

De asemenea cu fiecare model tricotat lucrat veti observa cu cate usurinta se pot atasa diferite accesorii si garnituri si cat de usor se pot imbina materiale diferite ce confera un plus de originalitate.

Toate informatiile despre cum sa alegem cele mai bune materiale sau cum sa realizam cele mai bune modele le descoperim pe masura ce aprofundam in carte. Inca din primele pagini ale ghidului se creeaza o poveste plina de farmec si astfel putem darui persoanelor dragi cele mai frumoase si originale cadouri.

Cartea contine peste 100 de modele si peste 120 de pagini in care se regasesc modele pentru toate tipurile de haine si accesorii textile.

Beneficiaza doar azi de pachetul cu toate taxele incluse si pretul promotional de doar

Suport CD 40 RON

Suport Tiparit 50 RON

pretul include TVA

  

Exemple creatii

      

       

      

      

      

Beneficiaza doar azi de pachetul cu toate taxele incluse si pretul promotional de doar

Suport CD 40 RON

Suport Tiparit 50 RON

Preturile includ TVA

 

 

 

Marturii

5 thoughts on “Modele de tricotat inedite

  1. Sunt o fana a tricotatului si imi pare bine ca am gasit o carte cu un pret avantajos de unde ma pot ispira si creea modele inedite pentru mine si familie!

  2. Foarte buna cartea m-a ajutat sa ii fac nepotelului meu mai multe hainute! Multumesc

  3. Am comandat cartea si sunt foarte impresionata modelele disponibile!

  4. Sunt incepatoare in a tricota, nu ma asteptam sa invat asa repede sa tricotez! Va multumesc pentru ajutor

  5. Am crosetat o caciulita pentru nepotica mea si mi-a iesit foarte bine, ceea ce ma face sa ma bucur foarte mult este ca o poarta si ii place foarte mult