Afacere Tricotaj

Au apus vremurile in care doar bunicile tricotau caciuli pentru nepoti, astazi afacerile la domiciliu cu tircotajele sunt din ce in ce mai infloritoare. Un exemplu in acest sens il reprezinta cei care isi vand produsele prin intermediul site-urilor specializate in handmade.

Aceste site-uri de afacere tricotaj ofera posibilitatea fiecarui mic intreprinzator de a-si face propriul magazin online si de a-si prezenta produsele in diferite categorii. Cumparatorii selecteaza ceea ce vor sa cumpere si platesc online.

O astfel de afacere poate sa aduca saptamanal profit de aproximativ 200 euro atunci cand la vanzare exista in permanenta produse. Preturile unui pulover variaza intre 40 si 100 lei in functie de dimensiunea si complexitatea modelului respectiv, dar cei care cumpara spun ca merita fiecare banut tocmai pentru ca au fost lucrate manual, sunt unicat, iar materialele sunt de calitate.

Magazinele online de tricotaj  handmade sau selfmade comercializeaza diferite produse tricotate, iar cei care fac astfel de afaceri reusesc sa obtina un profit si mai mare in cadrul targurilor care se organizeaza de cateva ori pe luna (in Bucuresti astfel de targuri se organizeaza la fiecare sfarsit de saptamana, unele dintre acestea fiind deja targuri cu traditie, de exemplu, Green Fair). Produsele tricotate sunt din cele mai diverse: brose tricotate, centuri, genti, pulovere, caciuli, manusi etc., iar preturile sunt rezonabile.

Comments are closed.