Plictiseala și frustrare – A prieten Mașină de tricotat lui

Se pare un pic neobișnuit să ia în considerare plictiseala si frustrare pentru a fi cel mai bun prieten o mașină de tricotat lui. Știu că nu a fost prietenul meu atunci când am început să tricotez. Este acel sentiment care te face să vrei să renunți, în mijlocul unui proiect sau a te face să vrei să înjunghii ace în picior. După ce tricotez pentru un timp și să învețe să se bucure de procesul de luare a cusăturii, după cusătură în țesătură frumos, veți veni să vadă ce plictiseala si frustrare pot fi prietenii tăi.
Să ne uităm la frustrare primul. Frustrarea este o emotie comuna pentru knitters noi. Amintiți-vă că este nevoie de timp pentru a dezvolta ritmul de tricotat. Acordati-va timp pentru a te obișnuiești cu proiectul dumneavoastră și materialele de care aveți nevoie. Ea se obține mai ușor și aceasta nu devine plăcută! Dar, ce se întâmplă atunci când vă simțiți confortabil cu ritmul tău și apoi executați doar într-o vrajă în cazul în care totul pare să meargă greșit. Tu chiar nu-mi place proiectul și nu mai pot par pentru a obține făcut-o. Acest lucru este în cazul în care aveți o oportunitate minunata de a explora ceea ce se întâmplă cu adevărat în tine – pentru a afla ce este de a face sa te simti frustrat, și să se bucure de beneficiile de tricotat pentru a fi în continuare.
Deci, să presupunem că aveți un pulover frumos ca esti de tricotat pentru mătușa ta mare. Culorile nu sunt într-adevăr ceva ce ar purta, dar au potrivit bine ei. Aveți un manșon și jumătate din completat spate și tu chiar nu pot suporta să se uite la ea mai. Deci, scoate și începe să lucreze pe ea. Pune-ti intrebari până când unul dintre ei hit-uri într-adevăr acasă pentru tine. Nu te urăsc fire? Nu te urăsc modelul? Nu te simți presat să facă pulover si resping persoana care te-a întrebat? Îți place mătușa ta cea mare? Vrei să tricot ceva pentru tine, mai degrabă decât întotdeauna pentru altcineva? Și așa mai departe ….
Aceasta este ceea ce vă poate aduce frustrare – claritate și înțelegere despre ceea ce se întâmplă cu adevărat în creierul tău. Înainte de a te așezi pentru a afla de ce sunt frustrat, eu nu vreau să vă dau un avertisment! Nu toată lumea vrea să descoperi că claritate. Acesta poate fi dureros si stresanta. Vă rugăm să urmați această cale numai atunci când sunteți gata de a vedea și de a schimba ceea ce se întâmplă în sinele vostru interior.
Acum, haideți să aruncăm o privire la plictiseala. Plictiseala este motivul cel mai popular oameni nu termina un proiect de tricotat. Ei încep și tricot aproximativ jumătate din proiect, apoi pune-l jos, deoarece acestea pur și simplu nu au entuziasm pentru ea mai. Aceste proiecte sunt adesea transmise de la mama la fiica si chiar si atunci, uneori, nu te finalizată. Deci, de ce nu cred că plictiseala este prietenul tău? Plictiseala este un loc unic pentru a examina ceea ce sunteți cu adevărat gândesc. Acesta este locul în care vă aflați mai multe despre tine decat ai crezut că ai face-o. Când te-ai plictisit, care este cea mai bună oportunitate de a privi in interiorul vostru și să analizeze ceea ce gândești și de ce.
Când te-ai plictisit, aveți într-adevăr momentul prezent. Puteți fi plictisit în aici și acum. Felicitări! Ați realizat acum cel mai mare nivel de a fi încă și de tricotat! Nu incantati cu ea? Luați în considerare acest lucru: când te-ai plictisit, aveti o oportunitate de a explora gândurile tale. Adesea plictiseala este bariera artificială creierul nostru conștient pune de până la tine sa te gandesti la ceea ce cu adevărat ne deranjează. E ușor să spui, “m-am plictisit,” și porniți televizorul. Ea te ține în siguranță, deoarece nu va fi rănit de un spectacol de televiziune, dar este posibil să fi rănit de către având o conversație sinceră cu privire la ceea ce se întâmplă cu adevărat. Sigur, e riscant să exploreze acea parte din tine, dar cred că a cât de minunat ar fi să fac un pas într-o relație mai strânsă cu tine, soțul sau partenerul, sau spiritualitatea ta.
Tu vezi, plictiseala este o invitație de a sta și să aștepte doar câteva minute mai mult. Raspunsul sau calea căutați este chiar după colț, iar descoperirile sunt adesea doar un minut distanță. Dacă vă va aștepta în mod conștient plictiseala ta, ca rasplata poate fi a ta. Subconstientul tau și inconștient au răspunsurile, deoarece acestea au fost de prelucrare toate datele în timp ce au fost de planificare meniu săptămânal. Ia trecut zidul de plictiseala memoria ta conștientă și bucurați-vă de roadele eforturilor tale.
Vă doresc tuturor plictiseala și frustrarea puteți sta!

Comments are closed.