Termenii și Condițiile

Termenii și condițiile de utilizare

 

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atenție a acestora. Beneficiarul siteului http://tircotaj-crosetaj.girocomcris.ro/ își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi gasită accesând pagină "Termenii și condițiile" din subsolul paginilor site-ului.

http://tircotaj-crosetaj.girocomcris.ro/ garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul http://tircotaj-crosetaj.girocomcris.ro/ si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei http://tircotaj-crosetaj.girocomcris.ro/ fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului http://tircotaj-crosetaj.girocomcris.ro/ - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea http://tircotaj-crosetaj.girocomcris.ro/ si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al http://tircotaj-crosetaj.girocomcris.ro/ a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator, autor, furnizor si, de asemenea, in limita stocului disponibil. Beneficiarul http://tircotaj-crosetaj.girocomcris.ro/ nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. Beneficiarul http://tircotaj-crosetaj.girocomcris.ro/ nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). http://tircotaj-crosetaj.girocomcris.ro/ si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in stansa colaborare cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv, http://tircotaj-crosetaj.girocomcris.ro/ nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul http://tircotaj-crosetaj.girocomcris.ro/, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

 

Beneficiarul http://tircotaj-crosetaj.girocomcris.ro/ raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale pentru o perioadă de 30 de zile de la emiterea facturii. Beneficiarul http://tircotaj-crosetaj.girocomcris.ro/ are obligația de a oferi suport tehnic produselor de pe site termen de 30 de zile de la emiterea facturii. Dacă unul dintre cd-uri sau cărți sunt defecte sau prezintă urme de defecțiune clientul are dreptul de a solicita returnarea produselor sau înlocuirea acestora cu unele funcționale. Înlocuirea produselor defecte se poate realiza prin poștă, telefon sau e-mail sau alte metode stabilite de comun acord.
 

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi și termenilor și condițiilor prezente pe site-ul http://tircotaj-crosetaj.girocomcris.ro/ la secțiunea Termenii și condițiile, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul trasmisiei informațiilor personale de către client către beneficiarul site-ului http://tircotaj-crosetaj.girocomcris.ro/. Factura fiscala eliberată de către beneficiarul site-ului tine loc de contract de vanzare-cumparare.

 

Preturile prezentate includ TVA (24%), includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. Nu exista o limita de pret minima a comenzii.

 

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. Beneficiarul http://tircotaj-crosetaj.girocomcris.ro/ isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Livrarea produselor va fi gratuita in Bucuresti pentru comenzile care depasesc valoarea de 500 RON (inclusiv TVA).
 

Beneficiarul site-ului http://tircotaj-crosetaj.girocomcris.ro/ isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de http://tircotaj-crosetaj.girocomcris.ro/ care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu. Clientul are dreptul de a accepta sau refuza primirea coletului. În cazul în care clientul refuză comanda, beneficiarul v-a refuza în viitor expedierea produselor către acest client. Beneficiarul http://tircotaj-crosetaj.girocomcris.ro/ are dreptul de aș da acordul sau refuzul pentru onorarea comenzilor fără a furniza niciun motiv.

 

Utilizatorii care viziteaza site-ul http://tircotaj-crosetaj.girocomcris.ro/ pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Beneficiarul http://tircotaj-crosetaj.girocomcris.ro/ isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

 

Beneficiarul http://tircotaj-crosetaj.girocomcris.ro/ nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligat sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera beneficiarului http://tircotaj-crosetaj.girocomcris.ro/ si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.

 

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Beneficiarul http://tircotaj-crosetaj.girocomcris.ro/ nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

 

Clientul are dreptul de a notifica in scris beneficiarului http://tircotaj-crosetaj.girocomcris.ro/ ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre pentru care a fost facuta proba ori instalarea.

 

Beneficiarul siteului http://tircotaj-crosetaj.girocomcris.ro/ acceptă doar plăți care se vor efectua anticipate, ramburs sau cu cardul.

 

Clientul are obligația să respecte toate obligațiile care îi revin potrivit prezentului contract și să le îndeplinească cu bună credință.

 

Beneficiarul site-ului http://tircotaj-crosetaj.girocomcris.ro/, autorul/autorii, traducători, producătorii, furnizorii sau distribuitorii cărții, orice alte persoane fizice și juridice, nu garantează vindecarea, exactitatea informațiilor prezente pe site sau în produs și sunt exonerați de orice vină care li se atribuie asupra produsului prezentat și comercializat. Produsul va fi utilizat de către client doar sub supravegherea medicală de specialitate. Beneficiarul site-ului http://tircotaj-crosetaj.girocomcris.ro/, producătorii, traducători, furnizorii sau distribuitorii cărții, orice alte persoane fizice și juridice nu sunt experți sau evaluatori medicali și nu garantează pentru acest produs. Autorul nu se face responsabil de aplicarea și utilizarea tratamentelor din carte sau din orice alt material privind produsele primite de pe site de către client.

 

Datele personale ale clientului sunt: Numele și Prenumele, Adresa, Telefonul și Adresa IP. Dacă aceste date nu sunt trimise de către client, beneficiarul site-ului http://tircotaj-crosetaj.girocomcris.ro/ rezufă onorarea comenzii fără a furniza nici un motiv.

 

Prin acceptarea acestui contract clientul este obligat să trimită prin e-mail, poștă, curierat sau alte mijloace adresa ip pentru indentificarea acestuia. Beneficiarul sitelului http://tircotaj-crosetaj.girocomcris.ro/ nu are dreptul să folosescă informațiile personale ale clientului decât în cazul în care organele competente ale statului Român solicită acest lucru și pentru expedierea comenzii. Beneficiarul site-ului http://tircotaj-crosetaj.girocomcris.ro/ nu este responsabil pentru datele personale ale cliențiilor prezente pe alte siteuri sau în alte locuri.

 

 

Prin trasmiterea datelor personale de către client către beneficiarul site-ului http://tircotaj-crosetaj.girocomcris.ro/ prin telefon, email, poștă, curierat sau alte mijloace clientul a luat la cunoștință și că este de acord cu prevederile secțiuni Termenii și Condințiile ale site-lui http://tircotaj-crosetaj.girocomcris.ro/.