Tricot cu sentimentul

Îmi place să tricotez . Nu este actualizarea cuvântului înjurătură ocazional atunci cand nu se realizează, trebuie să spun că mi se pare de relaxare și de tricotat îmi aduce pace.
Asta a spus, nu a existat “pulover”.
Am ales un cardigan dulce cablate pentru nepoata mea, apoi de patru ani. Ashley are parul moale maro și un aspect pixie despre ea. Când m-am uitat la acel model, Mi-am imaginat-o zburdalnice prin câmpuri de flori salbatice, cu o briza usoara suflare prin intermediul ei se rostogolea încuietori …. obține imaginea?
Am ales o fire de oțel albastru și decontate în rocker mea pentru o sesiune decent de tricotat. Înarmat cu o ceașcă de ceai, am aruncat pe spate de “pulover”. Nu voi intra în detalii de încercările și necazurile de a completa un pulover știu originea în adâncurile iadului. Când am fost prea departe în proiect să ia în considerare chiar și frogging aceasta, am confruntat cu erorile de scriere, erori de model și instrucțiuni care omit secțiuni întregi ale direcțiilor necesare.
Am tensionat de fiecare dată când chiar am uitat la punga de tricotat, care a considerat că puloverul. Am găsit nici o scuză pentru a începe și de a tricota de finalizare multe alte proiecte în timp ce “pulover” pune la pândă. Crăciun plana. Am nevoie pentru a obține departe cu pulover lui Ashley. În acest moment, toate celelalte au avut nepoții mei un pulover finit.
Într-o dimineață ca am fost sa plâns fiica mea, Lori, despre chinul meu, mi-a pedepsit pentru tricotat gândurile rele si voie în darul nepoata ei.
Această conversație mi-am gândit. Tricotat un cadou pentru cineva ne place este la fel de aproape de îmbrățișarea ei ca ne putem obține fără de fapt, le îmbracă în brațele noastre. În general, așa cum am tricot pe ceva pentru cineva îmi place, eu sunt plin de caldura si sentimente de bucurie. Cred că de aceea vom ajunge atât de pasionat de tricotat. Ne sunt de partajare literalmente o bucată din noi înșine, cu destinatarul.
După aceea chat cu Lori am decis să schimbe atitudinea mea despre puloverul lui Ashley. Așa cum am tricotat pe el, m-am gândit cât de frumos piesele au fost montarea impreuna, m-am bătut pe spate pentru a depăși un model foarte prost scrise și crearea unui pulover minunat.
Când m-am înfășurat că pulover in tesutul am mangaiat de fapt înainte de a pune capacul cutiei de pe. Mi-a plăcut că pulover.
Eu nu va gândurile aspre tricot într-un alt cadou pentru un iubit-o prețuit. Voi, bine naturedly, se apropie fiecare pas dificil cu gânduri pozitive și voi broască fraier imediat în cazul în care simt o iotă din negativitate care curge de la degetele mele la fire!

Comments are closed.